brand image development
our references
Bench MarketingBench MarketingBench Marketing
Bench MarketingBench Marketing
07.01.2015 - WEB
Car sharing system

Hedendaags CSR is een belangrijke deel  van het dagelijks leven van de bedrijven. Daarom heeft Bench Marketing een car sharing systeem ontwikkeld en op deze manier wordt uw evenement milieuvriendelijk.

05.05.2014 - WEB
Live scoring app

Voor een van onze klanten uit de automobiel sector heeft Bench Marketing een live scoring app ontwikkeld om een rally met roadbook te organiseren.  Indien u graag fun en interactie aan uw evenement wil toevoegen is deze  technologïe perfect voor u!

15.04.2014 - WEB
Golf website

Bench Marketing ontwikkelt op maat de website van uw corporate golf wedstrijd en biedt uw verschillende functies aan om het beheer van uw wedstrijd maximaal te optimiliseren.

20.11.2013 - WEB
Event website

Bench Marketing ontwikkelt volgens uw wensen de website van uw corporate event. Wij luisteren aandachtig naar uw idées en wij blijven ter uwer beschikking om uw verwachtigen te oversteken.

10.10.2013 - WEB
Registration website

Door haar jarenlang ervaring, Bench Marketing weet dat een van de moeilijkheden voor de organisatie van een evenement bestaat uit het beheer van de inschrijvingen. Daarom heeft Bench Marketing een website ontwikkeld die het success van uw evenement zal garanderen.
Wij zullen U CONTACTEREN indien u interesse hebt in:    
* Verplicht